Wat vinden onze klanten van Bookd?

Wij kunnen je natuurlijk van alles vertellen over onze werkwijze en de manier waarop we jou kunnen helpen met de administratie. Het lijkt ons toch leuker als je ook de mening van onze klanten kent. Via de website Klantenvertellen.nl worden wij regelmatig beoordeeld door onze klanten. De meest recente vind je op deze pagina. Wil je meer recensies lezen? Dat kan! Op KlantenVertellen zijn alle beoordelingen terug te vinden. 

Wil je toch van ons horen hoe we jou kunnen helpen? Neem dan contact met ons op! 

21 mensen geven Bookd gemiddeld een

8,7
8,5
Deskundigheid
9,0
Communicatie
100%
Beveelt ons aan
9,0
Ja, ik beveel Bookd aan.
Datum: 01-08-2018
Branche: Design & Engineering
Ervaring
Ik ben blij met mijn keuze om bij Bookd mijn boekhouding te doen. Alles is geautomatiseerd, contact verloopt professioneel doch persoonlijk en ze nemen mij een hoop zorgen en werk weg.
Verbeterpunten
Als ik echt kritisch moet zijn... Het verwerken van facturen en bankafschriften lijkt soms iets langer te duren dan de beloofde 48 uur. Dit is echter nog nooit een probleem geweest verder...
7,7
Ja, ik beveel Bookd aan.
Datum: 25-06-2018
Branche: Marketing&Communicatie
Ervaring
Zeer persoonlijke aanpak en erg betrokken. Komen met innovatieve oplossingen zodat ik er niet zo min mogelijk werk mee heb.
Verbeterpunten
DizzData app werkt niet altijd goed. Als ik bonnetjes scan komen ze niet altijd aan. Soms worden onbedoeld mailtjes gestuurd omdat ze geautomatiseerd zijn. Verder geen verbeterpunten. :-)
7,7
Ja, ik beveel Bookd aan.
Datum: 19-06-2018
Branche: journalistiek / communicatie
Ervaring
Nadat ik in mei vorig jaar voor mezelf was begonnen, ging ik afgelopen februari vol goede moed aan mijn jaaropgave zitten. Dat viel me behoorlijk tegen. Toch maar een boekhouder inschakelen, dacht ik. Na een zoektocht kwam ik uit bij Bookd. Zij hebben met terugwerkende kracht mijn jaaropgave 2017 gedaan. Heel netjes, met duidelijke, persoonlijke uitleg, waardoor ik snap wat ik opgeef bij de Belastingdienst. Ook het 'gewone' bijhouden van mijn administratie van 2018 loopt soepeltjes. De systemen van Bookd zijn zo ingericht dat ik simpelweg mijn facturen en bonnetjes kan uploaden of scannen, waarna ze automatisch in een boekhoudprogramma terecht komen. Ik kan vervolgens mijn resultaten bekijken in het overzichtelijke VisionPlanner. Kortom: ik ben erg tevreden! Ik vind het vooral fijn dat de mannen van Bookd geen typische boekhouders zijn en mij in gewone mensentaal uit kunnen leggen wat er nodig is. Dat vind je volgens mij niet overal.
Verbeterpunten
Voor een ZZP'er vind ik de prijs wel wat aan de hoge kant, ook al is het conform de marktprijzen. Aan de andere kant bespaart Bookd mij een hoop tijd en zorgen over mijn administratie, dus is het het geld wel waard.
10,0
Ja, ik beveel Bookd aan.
Datum: 14-06-2018
Branche: Wonen
8,7
Ja, ik beveel Bookd aan.
Datum: 14-06-2018
Branche: Schilder
Ervaring
Fijn bedrijf om mee samen te werken en te groeien. Ze staan voor je klaar als het nodig is, en erg behulpzaam!
9,0
Ja, ik beveel Bookd aan.
Datum: 14-06-2018
Branche: tekstschrijven
Ervaring
Snelle communicatie, zeer deskundig en fijne mensen!
9,3
Ja, ik beveel Bookd aan.
Datum: 03-06-2018
Branche: Tuinbouw
Ervaring
Robert is altijd goed bereikbaar en staat altijd klaar als er nog wat geregeld moet worden. Er wordt altijd met je meegedacht en er iets fout is gegaan wordt het altijd meteen en goed opgelost zodra ik contact opneem.
Verbeterpunten
-
8,3
Ja, ik beveel Bookd aan.
Datum: 04-05-2018
Branche: Hovenier
Ervaring
Ik vind Bookd een bedrijf met plezierige medewerkers die vlot werken op een duidelijke en begrijpelijke manier. Verder vind ik de tariefstelling redelijk en vooral ook duidelijk.
Verbeterpunten
Als mij iets te binnen schiet laat ik het weten.
8,0
Ja, ik beveel Bookd aan.
Datum: 03-05-2018
Branche: Fotgraaf
Ervaring
Ik vind de deskundigheid moeilijk te beoordelen, omdat ik geen eerdere ervaringen heb met accountants voor mijn bedrijf én omdat ik zelf ondeskundig ben, maar alles gaat snel, jullie zijn toegankelijk en er is altijd ruimte voor uitleg. Ik betwijfel of ik klant bij jullie was geworden als er geen barterdeal was geweest, want ik vind voor een kleinschalig éénpersoonsbedrijf als dat van mij de kosten vrij hoog.
10,0
Ja, ik beveel Bookd aan.
Datum: 13-03-2018
Branche: Coaching ondernemers
Ervaring
Vereenvoudigen, daar draait het bij Bookd echt om. Of dit nu gedaan kan worden in de manier waarop je jouw bedrijfsvoering kan verbeteren of inzicht ontstaat in je resultaten als ondernemer. Ik ben erg positief over hun keuze van software en de systemen die gebruikt worden. Als iets beter kan dan werken ze daar actief aan en bij Bookd staan ze open voor feedback allebei de kanten op.

Bekijk meer recensies op Klantenvertellen.nl