Wat vinden onze klanten van Bookd?

Wij kunnen je natuurlijk van alles vertellen over onze werkwijze en de manier waarop we jou kunnen helpen met de administratie. Het lijkt ons toch leuker als je ook de mening van onze klanten kent. Via de website Klantenvertellen.nl worden wij regelmatig beoordeeld door onze klanten. De meest recente vind je op deze pagina. Wil je meer recensies lezen? Dat kan! Op KlantenVertellen zijn alle beoordelingen terug te vinden. 

Wil je toch van ons horen hoe we jou kunnen helpen? Neem dan contact met ons op! 

27 mensen geven Bookd gemiddeld een

8,7
8,6
Deskundigheid
8,9
Communicatie
100%
Beveelt ons aan
10,0
Ja, ik beveel Bookd aan.
Datum: 13-11-2018
Branche: bewindvoerder
Ervaring
ik heb echt een fijne ervaring. Ik ben zo blij dat ik herinnerd word bv met "je factuur ontbreekt". Ook terug koppeling is heel erg goed.
9,0
Ja, ik beveel Bookd aan.
Datum: 26-10-2018
Branche: Verkoop, onderhoud en reparatie van motorfietsen
Ervaring
Correcte mensen welke duidelijke taal spreken. Niet lullen maar doen!
8,7
Ja, ik beveel Bookd aan.
Datum: 08-10-2018
Branche: hovenier
Ervaring
ben nu een aantal maanden met ze onderweg en voelt goed.
Verbeterpunten
weet nog niet
9,0
Ja, ik beveel Bookd aan.
Datum: 06-10-2018
Branche: Muziek
Ervaring
Goede en duidelijke communicatie. Heldere visie. Vereenvoudiging van waar het om gaat. Heel goede prijs/kwaliteits verhouding.
Verbeterpunten
Nu niet.
8,0
Ja, ik beveel Bookd aan.
Datum: 02-10-2018
Branche: Zakelijke dienstverlening/golfsport
Ervaring
Na 5 jaar ervaring met onze vorige accountant de overstap gemaakt naar Bookd met als belangrijkste reden dat Bookd onze administratie door geautomatiseerde processen een stuk makkelijker, overzichtelijker en adequater maakt. Gaaf om te zien dat Bookd gebruik maakt van de nieuwste software oplossingen, gegevens vanuit diverse systemen koppelt en ondanks dat de personal touch die je van een accountant mag verwachten ook nog eens laat ervaren. Dikke aanrader om samen te werken met dit jonge team van deskundige mensen.
8,5
Ja, ik beveel Bookd aan.
Datum: 02-10-2018
Branche: Hovenier
Ervaring
Alles super geregeld. Nu n app voor n factuur voor n klant doorgeven binnen n uur de factuur verstuurd
9,0
Ja, ik beveel Bookd aan.
Datum: 01-08-2018
Branche: Design & Engineering
Ervaring
Ik ben blij met mijn keuze om bij Bookd mijn boekhouding te doen. Alles is geautomatiseerd, contact verloopt professioneel doch persoonlijk en ze nemen mij een hoop zorgen en werk weg.
Verbeterpunten
Als ik echt kritisch moet zijn... Het verwerken van facturen en bankafschriften lijkt soms iets langer te duren dan de beloofde 48 uur. Dit is echter nog nooit een probleem geweest verder...
7,7
Ja, ik beveel Bookd aan.
Datum: 25-06-2018
Branche: Marketing&Communicatie
Ervaring
Zeer persoonlijke aanpak en erg betrokken. Komen met innovatieve oplossingen zodat ik er niet zo min mogelijk werk mee heb.
Verbeterpunten
DizzData app werkt niet altijd goed. Als ik bonnetjes scan komen ze niet altijd aan. Soms worden onbedoeld mailtjes gestuurd omdat ze geautomatiseerd zijn. Verder geen verbeterpunten. :-)
7,7
Ja, ik beveel Bookd aan.
Datum: 19-06-2018
Branche: journalistiek / communicatie
Ervaring
Nadat ik in mei vorig jaar voor mezelf was begonnen, ging ik afgelopen februari vol goede moed aan mijn jaaropgave zitten. Dat viel me behoorlijk tegen. Toch maar een boekhouder inschakelen, dacht ik. Na een zoektocht kwam ik uit bij Bookd. Zij hebben met terugwerkende kracht mijn jaaropgave 2017 gedaan. Heel netjes, met duidelijke, persoonlijke uitleg, waardoor ik snap wat ik opgeef bij de Belastingdienst. Ook het 'gewone' bijhouden van mijn administratie van 2018 loopt soepeltjes. De systemen van Bookd zijn zo ingericht dat ik simpelweg mijn facturen en bonnetjes kan uploaden of scannen, waarna ze automatisch in een boekhoudprogramma terecht komen. Ik kan vervolgens mijn resultaten bekijken in het overzichtelijke VisionPlanner. Kortom: ik ben erg tevreden! Ik vind het vooral fijn dat de mannen van Bookd geen typische boekhouders zijn en mij in gewone mensentaal uit kunnen leggen wat er nodig is. Dat vind je volgens mij niet overal.
Verbeterpunten
Voor een ZZP'er vind ik de prijs wel wat aan de hoge kant, ook al is het conform de marktprijzen. Aan de andere kant bespaart Bookd mij een hoop tijd en zorgen over mijn administratie, dus is het het geld wel waard.
10,0
Ja, ik beveel Bookd aan.
Datum: 14-06-2018
Branche: Wonen

Bekijk meer recensies op Klantenvertellen.nl