8,6
14 beoordelingen
Totaal oordeel: 8,5
Communicatie: 8,9
Deskundig: 8,5
8,3
Ja, ik beveel Bookd aan.
Datum: 04-05-2018
Ik vind Bookd een bedrijf met plezierige medewerkers die vlot werken op een duidelijke en begrijpelijke manier. Verder vind ik de tariefstelling redelijk en vooral ook duidelijk.
8,0
Ja, ik beveel Bookd aan.
Datum: 03-05-2018
Ik vind de deskundigheid moeilijk te beoordelen, omdat ik geen eerdere ervaringen heb met accountants voor mijn bedrijf én omdat ik zelf ondeskundig ben, maar alles gaat snel, jullie zijn toegankelijk en er is altijd ruimte voor uitleg. Ik betwijfel of ik klant bij jullie was geworden als er geen barterdeal was geweest, want ik vind voor een kleinschalig éénpersoonsbedrijf als dat van mij de kosten vrij hoog.
10,0
Ja, ik beveel Bookd aan.
Datum: 13-03-2018
Vereenvoudigen, daar draait het bij Bookd echt om. Of dit nu gedaan kan worden in de manier waarop je jouw bedrijfsvoering kan verbeteren of inzicht ontstaat in je resultaten als ondernemer. Ik ben erg positief over hun keuze van software en de systemen die gebruikt worden. Als iets beter kan dan werken ze daar actief aan en bij Bookd staan ze open voor feedback allebei de kanten op.
8,3
Ja, ik beveel Bookd aan.
Datum: 12-03-2018
9,0
Ja, ik beveel Bookd aan.
Datum: 08-03-2018
Het is voor mij een hele stap om over te gaan naar een digitale boekhouding mede omdat ik hier niet bekend mee was Door de ondersteuning van bookd ben ben ik er heel blij dat ik de stap heb gemaakt het gaat een stuk sneller de lijnen zijn kort en vragen worden snel beantwoord
9,0
Ja, ik beveel Bookd aan.
Datum: 04-03-2018
7,7
Ja, ik beveel Bookd aan.
Datum: 30-01-2018
Prettige en persoonlijke benadering, waarbij enthousiasme ook echt opvalt. Deskundig tot zover zeker, maar vind mijn eigen ervaringen en/of vragen naar jullie toe op dat vlak nog te gering om daar nu al echt iets over te kunnen zeggen.
9,0
Ja, ik beveel Bookd aan.
Datum: 16-01-2018
Deskundig advies. Zeer vriendelijk boekingen procedure welke direct worden verwerkt in de administraties. Mooie rapportage. div.mogelijkheden zijn mogelijk. Personeels- afdelingskosten enz. Persoonlijke inwerk procedure aan huis en telefonisch. Administratie is volledig gekoppeld aan mijn telefoon dus direct inzicht in mijn financiële positie van debiteuren en banksaldo's enz. Gaan mee met de tijd van de automatiseringen. Kan gewoon op iedere computer inloggen.
8,7
Ja, ik beveel Bookd aan.
Datum: 16-01-2018
In het begin vond ik het eng om over te stappen, toch een ander die in je cijfers duikt (even wenen). Na een Paar gesprekken De stap toch gezet ik had er vertrouwen in, het is echt een goed bedrijf ze zijn snel duidelijke informatie en denken mee. sinds we met Bookd werken hebben we zoveel als mogelijk processen geautomatiseerd, dit scheelt mij veel tijd en energie die ik in andere dingen kan steken.

Bekijk meer recensies op Klantenvertellen.nl