Onze partners 

Samen sta je sterker dan alleen! Daar geloven wij als Bookd in. 

 

Teamleader

Bij Bookd maken we zeer tevreden gebruik van Teamleader, een systeem voor CRM, sales, facturatie en projectmanagement. Agenda's inzien en beheren, taken aanmaken en inzien, e-mails versturen en bellen vanuit Teamleaderapp, Wij zijn resellers van Teamleader wat betekent dat wij een provisie krijgen op iedere klant die wij aanbrengen. Wij bieden Teamleader aan, omdat we denken dat jij daar het beste mee geholpen bent. Wil jij gratis een demo aanvragen? Neem dan hier een kijkje.

Zinvol teksten

ZInvol Teksten is opgericht door Liz Huisman, een freelance tekstschrijver, content creator bij Zinvol Teksten en klant van Bookd. Liz maakt gebruik van de barterdeal(LINK) van Bookd. Zij zorgt onder andere voor het opstellen en schrijven van blogs, webteksten en interviews. Spontaan Communicatie & Organisatie

Op zoek naar een organisatie dat je merk, product of dienst met het juiste gevoel over brengt bij de doelgroep? Dan ben je bij Spontaan Communicatie & Organisatie aan het juiste adres! Zij adviseren je graag in on- en offline communicatieoplossingen. Daarnaast is de passie van Spontaan het uit handen nemen van jouw organisatiewerk, zodat jij kunt doen waar je passie voor hebt! Benieuwd wat Spontaan voor jou kan betekenen? Neem dan snel contact op. 

Dit is bedrijf 3