Bookd genomineerd voor Exact Cloud Award 2017

PERSBERICHT 22-6-2017

Bookd, de vernieuwende financiële dienstverlener, is genomineerd voor de Exact Cloud Award. Bookd behoort daarmee tot de top 15 administratie- en accountantskantoren die op innovatieve wijze samenwerken met hun klanten. Het kantoor dat cloud, innovatie en samenwerking als beste combineert wint de award.

Rick van der Burg: “Ik ben enorm trots op de nominatie voor de Exact Cloud Award. Het is een bevestiging dat wij door onze vernieuwende aanpak ons echt onderscheiden in de financiële branche.”

Efficiënt inzicht in financiën
Bookd is opgericht door de Westlandse ondernemers Rick en Ben van der Burg. Samen delen ze de ambitie om mkb’ers en zzp’ers op een zo efficiënt mogelijke wijze te helpen met het verkrijgen en behouden van een compleet overzicht in hun financiën.

Voor een vast bedrag per maand biedt Bookd ondernemers daarom gebruiksvriendelijke software waarmee de financiële administratie inzichtelijk wordt gemaakt. “Wij zorgen ervoor dat ondernemers zo min mogelijk tijd aan hun boekhouding hoeven te besteden. Hierdoor maken wij hun leven leuker en relaxter!”, aldus Rick.

Ook al wordt er voornamelijk online gewerkt, persoonlijk contact staat voorop. Bij het abonnement zit namelijk minimaal één persoonlijk coachingsgesprek inbegrepen.

Stem en maak kans op het besturen van een vliegtuig
De winnaar van de Exact Cloud Award mag onder andere samen met drie collega's / gasten een vliegtuig besturen. Omdat Bookd heel dankbaar is voor de stemmen die zij krijgen verloten ze één plaats in het vliegtuig onder hun stemmers, wanneer ze de award winnen.

Exact Cloud Award
De Exact Cloud Award is de verkiezing voor accountants- en administratiekantoren die innovatie en samenwerking met hun klanten naar grote hoogte stuwen. De jury heeft 15 accountants- en administratiekantoren geselecteerd uit de inzendingen, waar het publiek nu op kan stemmen. Alle inzendingen werden op verschillende aspecten van innovatie beoordeeld; natuurlijk gebruik van de cloud en online samenwerken, maar ook inbedding van innovaties in de organisatie, de vertaling naar de klant en concrete voorbeelden van innovaties binnen het kantoor. De 6 genomineerden met de meeste publieksstemmen én een goede score op de vragenlijst, mogen zich in oktober presenteren aan de vakjury. Tijdens Exact Live op 15 november wordt de winnaar bekend gemaakt.

Stemmen is mogelijk tot 31 juli via: www.cloudaward.com

Deel via: