Bookd doet mee aan People Business beurs op 17 en 18 januari


Een bezoekje aan de beurs is zeer interessant omdat we een hele leuke beursaanbieding hebben, maar ook voor het uitbreiden van je netwerk en het vergroten van je kennis op verschillende onderdelen. 

Netwerkvloer

Op de netwerkvloer bundelen veel ondernemingen hun krachten middels het vormen van een paviljoen. Denk aan de samenwerking tussen MKB Rotterdam met Sparta Rotterdam. Maar ook Port of Business, Business & Care, Rotterdam Topsport en CHIO Rotterdam zijn weer van de partij met ieder een paviljoen waar diverse organisaties zich presenteren. Beleef het thema ‘Next Economy Metropool' tijdens People’s Business 2018.   

Plenaire kennissessies en masterclasses

Op beide dagen biedt People’s Academy van 17.00 uur tot 18.15 uur plenaire kennissessies, waar inspirerende sprekers hun ervaringen delen en het publiek meenemen in het thema. Dit jaar onder andere met Daan Roosegaarde, Deniece von Harras, Hans Beekman en Rinke Zonneveld. Ter aanvulling op de plenaire sessies worden er in kleine theaters op de netwerkvloer verdiepende masterclasses aangeboden. 

Kijk voor meer informatie en het volledige programma op www.pbrotterdam.nl  
Zien we je daar?

Deel via: