Ga direct naar de inhoud.

Klant aan het woord: Ik ga altijd uit van het totale plaatje

Yvonne van Luyk (57) uit ’s-Gravenzande begon in 2002 met haar bedrijf in woninginrichting Home Sweet Home en met het organiseren van Woonbeurs-Westland. Met haar positieve kijk op haar leven en werk en de kunst van het loslaten zorgt ze dat er goede dingen op haar afkomen. Oók tijdens de coronacrisis.

Lees meer

Marloes heeft weer heerlijke zachte handen sinds haar bezoek aan Dr. Green

Onze klant Dr. Green is de specialist in het kweken van Aloë vera planten. Sinds april verkopen zij nu ook losse Aloë vera bladeren aan de consument. Freek Wesstein is algemeen directeur en werd al eerder door ons geïnterviewd in februari 2019. In een jaar tijd kan er een hoop veranderen. Een mooi moment voor Marloes om bij Freek langs te gaan in de kwekerij. Marloes maakt zelf al regelmatig haarmaskers om haar prachtige krullen te temmen en was dus erg benieuwd naar de andere mogelijkheden van Aloë vera gel.

Lees meer

Wat is de invloed van de coronamaatregelen op ondernemers?

Sinds de uitbraak van het coronavirus staat heel Nederland (beter gezegd: heel de wereld) op z’n kop. De overheid heeft verschillende maatregelen genomen om het virus zoveel mogelijk in te dammen. Inmiddels zijn we ruim een maand verder sinds de eerste maatregelen zijn ingevoerd en kunnen we een tussenstand opmaken. Wat is de invloed van deze maatregelen op ondernemers? 

Lees meer

Fiets op de zaak: voordelig of niet?

Vastzitten in de ochtendspits of volgepropt in een drukke trein. Wie kijkt daar wél naar uit? Niet gek dus dat veel mensen hun fiets pakken om naar hun werk te gaan. Woon jij als ondernemer dicht bij je kantoor? Of heb je als zzp’er veel klanten in de omgeving? Dan kun je nadenken over een fiets op de zaak. Goed voor het milieu én voor je eigen gezondheid!

Lees meer

Klant aan het woord: Ik loop over van ideeën en plannen

Onderneemster en klant van Bookd Liz Huisman (24) uit Wieringerwerf begon in 2015 met haar eigen tekstbureau, Zinvol Teksten. Ze zat toen in het tweede jaar van haar studie Toegepaste Taalwetenschappen aan de Vrije Universiteit. ,,Ik had een bijbaantje, maar ik wilde iets beters. Op aanraden van mijn vriend Mike heb ik mijn eigen bedrijf opgericht en ben ik begonnen met het schrijven van teksten voor opdrachtgevers.’’

Lees meer

Wat betekent Corona voor jou als ondernemer?

Iedereen in Nederland, zakelijk of privé, heeft last van de uitbraak van het Coronavirus en heeft te maken met de genomen gezondheidsmaatregelen van de Rijksoverheid. Hopelijk gaat alles naar omstandigheden goed met jou :). Wij willen je een update geven over de getroffen steunmaatregelen voor ondernemers en wat wij voor jou kunnen betekenen. Wij weten dat dit een lange stuk tekst is, maar het is het lezen waard.

Lees meer

Kleineondernemersregeling (KOR) 2020. Wat is er veranderd?

Per 1 januari 2020 is de kleineondernemersregeling (KOR) aangepast. Wat is er nu veranderd voor de kleine ondernemer? Lees het hier in onze nieuwe blog. 

Lees meer

Heb ik als startende ondernemer een boekhouder nodig?

Op school volgde je braaf alle economielessen en je weet echt wel het verschil tussen debet en credit. Je hebt helemaal geen boekhouder nodig of toch wel?

Lees meer

Nieuw btw-identificatienummer eenmanszaken 2020

Heb jij een eenmanszaak? Dan heb je de afgelopen maanden een brief ontvangen van de belastingdienst over een nieuw btw-nummer. Dit zogeheten ‘btw-identificatienummer’ is op 1 januari 2020 van kracht gegaan. Maar wat moet je hier eigenlijk mee?

Lees meer

Welke verzekeringen heb ik nodig als zzp’er?

Als zzp’er heb je veel vrijheid, maar ook veel verantwoordelijkheid. Anders dan bij een werkgever moet je dus zelf zorgen voor verzekeringen, zelf pensioen opbouwen en een oplossing bedenken als je een tijdje niet kunt werken. Als zzp’er is het niet verplicht om een verzekering af te sluiten, maar in sommige gevallen wel verstandig. Dit zijn de meest voorkomende verzekeringen.

Lees meer

Klant aan het woord: De kinderschoenen gaan nu uit

Van een piepklein kantoortje in oktober 2018 naar 25 vestigingen in 2030, dat is waar Joar van den Dool (21) naartoe wil. Hij is vastbesloten Nederland in sneltreinvaart te veroveren met zijn recruitmentbedrijf Exite. Dat betekent grenzen overschrijden en uit je comfortzone stappen, maar wat moet, dat moet, vindt Joar. ,,Ik heb geleerd ervoor te gaan, ook al doet het pijn.’’

Lees meer

Leer collega Jeffrey kennen: Je bent hier de baas over je eigen pakket

Op de opleiding tot applicatieontwikkelaar ging hij op het laatste moment ‘onderuit’, zoals hij zelf zegt. Dat was even slikken, maar gelukkig vond Jeffrey van den Bos (23) een nieuwe opleiding die hij graag wilde doen: bedrijfsadministratie. Die keuze bracht hem al snel bij Bookd, waar hij twee jaar geleden als stagiair binnenkwam. Lees hier het verhaal van Jeffrey.

Lees meer

Wij wensen jou hele fijne feestdagen toe :)

Lekker fout, maar wat hebben we gelachen om deze foto. Wij wensen jou hele fijne feestdagen toe 🎅🎄❄ī¸đŸŽ 
Lees hier meer over onze bereikbaarheid tijdens de feestdagen.

Lees meer

Doei 2019, hallo 2020. Zo rond jij jouw boekhouding goed af

Boekhouding afronden, het is alweer midden december. Tijd om al je losse bonnetjes te verzamelen, de laatste facturen te versturen en de balans op te maken van het afgelopen jaar. Zó rond jij jouw boekhouding goed af.

Lees meer

Expert vertelt: innoveren is een vak

Innovatie is geen gave maar een vak, zo zegt Peter Stooker van Adaptum. Als trainer helpt hij bedrijven om zich verder te ontwikkelen en in de veranderende wereld staande te houden. Lees hier het verhaal over Peter.

Lees meer

Geslaagde Work Smarter 2019

Bookd was dinsdag 5 november aanwezig bij het Work Smarter event van onze samenwerkingspartner Teamleader. Met meer dan 600 aanwezigen, inspirerende sprekers en praktische sessies vonden wij het een geslaagde dag.

Lees meer

Afschrijving van je laptop of tablet, hoe zit dat?

Het einde van het jaar is al bijna in zicht. Je wilt daarom dit jaar nog een tablet of iPhone kopen. Je kan de kosten zakelijk opvoeren, waardoor je minder winst maakt én minder belasting hoeft te betalen. Wat zijn hier de regels voor?

 

Lees meer

Eén jaar voorbij gevlogen sinds implementatie Holacracy

Precies 1 jaar geleden werd Holacracy afgetrapt door OrganizationBuilders bij Bookd. Wat is er veel veranderd sinds die ene dag!  Nieuwsgierig wat er allemaal is veranderd? 

Lees meer

Klant aan het woord: Hard werken, geld verdienen en genieten van je vrijheid

Het ondernemen zat er al vroeg in bij ondernemer en klant van Bookd Mike Ronday (25). Zijn vader moest mee naar de Kamer van Koophandel, omdat Mike nog geen 18 was toen hij zijn eerste eigen bedrijf oprichtte. Hij begon met websites maken, maar al gauw stapte hij over naar het grotere werk: het bouwen van webapplicaties en apps. Mike vertelt over héél hard werken en het streven naar de ultieme vrijheid.

Lees meer

Een verkeerde factuur verstuurd, wat nu?

Shit, je hebt te snel op verzenden gedrukt. Op het laatste moment kom je erachter dat je een foutje hebt gemaakt op de factuur voor deze belangrijke klant. Wat kun je er nu nog aan doen? 

Lees meer

Klinken nieuwe inzichten en praktische tips voor jouw onderneming als muziek in de oren?

Kom dan mÊt korting naar het Work Smarter event op 5 november. Onze samenwerkingspartner Teamleader organiseert het event Work Smarter in de Fabrique in Utrecht. Bookd is deze dag aanwezig met een eigen Booth!

Lees meer

Klant aan het woord: Ondernemers, doe iets aan goede energie!

De wereld kent Ramon Rollfs of Roelofs (51) als Charly Lownoise - van de Happy Hardcore. Toen de vele ups van het leven als DJ leidden tot een flinke down, ging hij aandacht besteden aan zijn lichamelijke en mentale gezondheid. Hij maakt nog altijd muziek met zijn bedrijf Seashore Music, maar geniet ook al jaren van de stilte van mediteren en hij weet inmiddels dat in ieder mens een Boeddha zit. Lees hier het verhaal van klant van Bookd en ondernemer Ramon.

Lees meer

Leer collega Kyan kennen: mappen, mappen, mappen en bijna niks digitaal…

…daar heeft Kyan Verbeek (21) geen last meer van nu hij bij Bookd werkt. In december 2018 begon hij met stagelopen bij ‘de nieuwe boekhouder’ in Delft en hij wil er niet meer weg. ,,Ik zocht een jong bedrijf om stage bij te lopen’’, vertelt Kyan. ,,Eerst zat ik ergens waar heel veel regeltjes waren en heel veel papierwerk. Toen vond ik Bookd en daar zag ik een jong team, nieuwe methoden, fris.’’ Lees hier het verhaal van Kyan. 

Lees meer

Hypotheek aanvragen als zzp’er; onmogelijk of goed te doen?

Een huis kopen is een grote stap. Er wordt veel tijd en moeite in gestoken, al helemaal als je zelfstandige bent. Is een hypotheek aanvragen als zzp’er onmogelijk? Nee, zeker niet. Zorg dat je je cijfers op orde hebt. 

Lees meer

Expert vertelt: Meer winst, meer vrijheid als ondernemer

Hoe ervaar je als ondernemer meer vrijheid? Hoe zorg je ervoor dat je meer winst maakt en dat het geld aan het einde van het jaar ook echt op je bankrekening staat? Natasja Goossen van Happy Profit adviseert ondernemers over het inrichten van hun geldstromen en het maximaliseren van hun winst. ,,Geef je geld gericht uit aan het doel waarvoor je het bedoeld had.’’

Lees meer

Hoe maak je een goede offerte?

Een goede, professionele en krachtige offerte kan het verschil maken. Je kunt er immers een toffe opdracht mee binnenhalen! Of niet. Zit jij vaak met je handen in het haar als je een offerte moet opstellen? Deze blog gaat je helpen!

Lees meer

Klant aan het woord: Aad beleeft het tegenovergestelde van sleur

Van twintig jaar dingen doen die hij eigenlijk niet leuk vond, naar een sprong in het diepe. De 38-jarige ondernemer en klant van Bookd Adelhard Stoel opende in november 2018 een Indiaas restaurant in 's-Gravenzande, diep in het Westland. ,,Daar zijn ze hier niet aan gewend.'' Adelhard zet in op de trouw van zijn gasten, puurheid, authenticiteit en zijn ontwapenende gastvrijheid om Spices and Flavours tot een succes te maken.

Lees meer

Op de Accountancy Expo samen met onze partner Teamleader

Dinsdag 18 juni was Rick bij de Accountancy Expo met onze vrienden van Teamleader CRM; Marlous Stam, Koen Stam en Maaike Franke. Voor het eerst vertelde Rick op het podium hoe tevreden wij van Bookd zijn met Teamleader.

Lees meer

Expert vertelt: jezelf als ondernemer elke keer weer verbeteren en vernieuwen

De wereld verandert razendsnel. De ene na de andere technologische ontwikkeling volgt elkaar op en daar moet je als bedrijf in mee. Expert Vitas Kersbergen van Proposition Hero en zijn collega’s helpen bedrijven om te innoveren.

Lees meer

Pensioen opbouwen als zzp’er

Als zzp’er ben je zelfstandig, onafhankelijk en heb je veel vrijheid. Maar dit betekent ook dat je geen werkgever hebt die belangrijke zaken voor je regelt. Als je ziek bent moet je dit zelf oplossen en ook een pensioenpotje wordt niet voor je gevuld. Maar hoe doe je dat, pensioen opbouwen als zzp’er?

Lees meer

Klant aan het woord: maskers af bij The Company Golfclub

Zakendoen op de golfbaan is op zich niets nieuws, maar Ferry van Dongen (46) doet het met The Company Golfclub nét even anders. Hij neemt zijn leden mee naar golfbanen in verschillende regio's, waardoor je niet elke keer op dezelfde golfbaan speelt en - belangrijker nog - niet steeds dezelfde mensen ontmoet. Van Dongen vertelt over maskers, zijn 'snackmodel' en kwetsbaarheid.

Lees meer

Expert vertelt: hoe zorg je voor een goede cashflow?

Je liquiditeit. Hoe zorg je ervoor dat je voldoende geld hebt op je bankrekening, zodat je je facturen en je personeel kunt betalen? Je cashflow is belangrijk, stelt Mariëlle Kitsz. Als creditmanager helpt zij bedrijven met het managen van hun financiën. Nog specifieker: ze helpt bedrijven om ervoor te zorgen dat hun klanten op tijd betalen door dat proces intern te structureren en vorm te geven.

Lees meer

Dit zijn de voordelen van online boekhouden

Ben jij nog van de papieren administratie? Als je succesvol wilt ondernemen is het belangrijk dat je je boekhouding goed op orde hebt. En als je elke laatste dag van het kwartaal moet zoeken naar alle bonnetjes die je de afgelopen drie maanden hebt opgespaard, is dat niet handig voor jouw overzicht en succes. Online boekhouden is goud!

Lees meer

Onze partner: niet alleen rapportages, ook financieel advies

Met de rapportage software van Visionplanner helpt Adriaan Heijboer accountants en boekhouders om hun financiële cijfers sneller en meer geautomatiseerd te verwerken. Met de software hebben ondernemers ten alle tijden inzicht in hun cijfers en kunnen zij hun bedrijf beter aansturen. De cijfers worden automatisch verwerkt, waardoor de accountant meer tijd overhoudt om zijn klanten financieel advies te geven.

Lees meer

Klant aan het woord: toen een puber met een bijbaan, nu een duurzame inspirator

Het was ’maar’ een bijbaantje, toen Freek Wesstein op zijn 13e bij kwekerij Van der Burg in Naaldwijk aan de slag ging. Nu is hij 24 en binnenkort zet hij zijn handtekening om mede-eigenaar te worden. Hij stak de handen uit de mouwen om het Naaldwijkse bedrijf om te bouwen tot Aloë Vera-specialist. Wesstein haalt zijn werkplezier vooral uit duurzaam werken en leven, inspireren en ‘goed doen’.

Lees meer

7 handige programma’s voor het opstellen van facturen

Het maken van verkoopfacturen is een belangrijk onderdeel binnen jouw bedrijf. Daarom wil je natuurlijk dat dit zo snel en gemakkelijk mogelijk gaat. Ben jij nog van de templates in Word? Stap dan over op een handig factuurprogramma. We hebben zeven programma's voor jou op een rijtje gezet!

Lees meer

Relatiegeschenken en kerstpakketten als zzp'er, hoe zit dat?

December is begonnen en het einde van het jaar is in zicht. Een mooie tijd om stil te staan bij het afgelopen jaar en om je dankbaarheid te verspreiden. Wil je dit jaar jouw zakenrelaties een geschenk geven? Let dan wel op dat je je aan de juiste voorwaarden voor relatiegeschenken en kerstpakketten als zzp'er houdt.

Lees meer

Auto van de zaak of toch liever privé?

Een auto van de zaak rijden: hoe zit dat precies? Is dit voordeliger dan privé een auto rijden? En mag je met een auto van de zaak ook privéritjes maken? Lees er alles over in deze blog!

Lees meer

Dag oude organisatiestructuur, hallo Holacracy!

Al maanden keken wij uit naar de kick-off van Holacracy. Afgelopen woensdag was het dan eindelijk zover! Onder leiding van Pieter Wijkstra en Maaike Burghouts van OrganizationBuilders stond bij Bookd de hele dag Holacracy centraal. En wat een toffe dag was dat.

Lees meer

Onze partner: elke dag bij zonder bonnetjes in te hoeven boeken

Je bonnen scannen, herkennen en automatisch laten verwerken. Daar draait het om bij DizzyData. Met behulp van een online platform kun je jouw online facturen insturen, autoriseren en digitaal laten verwerken. ,,Als ondernemer wil je niet teveel tijd kwijt zijn aan je boekhouding’’, stelt Micha Smit, commercieel directeur van DizzyData. ,,Je wilt je aandacht richten op het ondernemen zelf. Met ons platform maken we het verwerken van facturen een stuk simpeler en efficiënter.’’

Lees meer

Btw-aangifte doen? 7 tips voor een foutloze aangifte

Het derde kwartaal is alweer voorbij en daarmee ook 3/4 van het jaar! Hoe staat het er bij jouw onderneming voor? Heb je al je doelen tot nu toe kunnen behalen? Dit is hét moment voor een goede zakelijke reflectie. En natuurlijk ook om je btw-aangifte de deur uit te doen. Voor dat laatste hebben we een aantal tips opgesteld (waarvan nummer 1 waarschijnlijk de belangrijkste is).

Lees meer

Vakantiegeld voor ondernemers: hoe zit dat?

Voor werknemers in loondienst is de maand mei een hele mooie maand. Het vakantiegeld wordt dan namelijk gestort op de meeste rekeningen. Maar vakantiegeld voor ondernemers wordt niet zomaar gestort. Hoe zorg je ervoor dat je straks met een cocktail in de hand en geld in de portemonnee op een prachtig bountystrand in de Bahama’s kunt liggen?

Lees meer

Klant aan het woord: een manager, maar bouwer. Vanuit het niets een groot bedrijf creëren.

Als financieel directeur van Euroloop heeft Henk Barentsen (54) een mooie baan in de haven van Rotterdam. De ondernemer uit Willemstad ziet zichzelf niet als manager, maar als bouwer. Hij vindt het mooi om vanuit het niets een groot bedrijf op te bouwen en daar werkt hij hard voor. Verder is hij druk bezig om zichzelf op persoonlijk vlak te ontwikkelen.

Lees meer

Uurtje-factuurtje heeft z'n beste tijd gehad

Het einde van het uurtje-factuurtje is in zicht. Dit verdienmodel, waarbij zelfstandigen en bedrijven facturen sturen voor de uren die ze hebben gewerkt, wordt steeds vaker vervangen door andere verdienmodellen.

Lees meer

7 tips om facturen sneller betaald te krijgen

Je hebt hard gewerkt voor een klant en de factuur direct na het afronden van de opdracht verstuurd. Toch verschijnt het geld maar niet op je rekening. De betalingstermijn is zelfs al verstreken! Herkenbaar? Het blijft vervelend als een klant je factuur laat of misschien zelfs niet betaalt. Met deze tips krijg jij je facturen sneller betaald.

Lees meer

Bookd opnieuw genomineerd voor de Exact Cloud Award

Wij zijn opnieuw genomineerd voor de Exact Cloud Award! Bookd behoort daarmee tot de top 15 administratie- en accountantskantoren die op innovatieve wijze samenwerken met hun klanten. Het kantoor dat cloud, innovatie en samenwerking als beste combineert wint de award.

Lees meer

5 belangrijke onderdelen van een goed businessplan

Wil je een bedrijf starten of voor jezelf beginnen? Dan is een goed businessplan belangrijk; onmisbaar zelfs! Met een businessplan geef je vorm aan je onderneming en je wordt gedwongen na te denken over keuzes. Zo'n plan hoeft niet lang te zijn, wel volledig. Maar wat neem je op in je businessplan? 

Lees meer

Klant aan het woord: rust in je onderneming door een goed bedrijfsplan

Als ondernemer wil je betrokken zijn bij jouw merk. Je hebt een heldere doelstelling nodig en een goed bedrijfsplan. Veel ondernemers hebben daar moeite mee. Die gaan gewoon aan de slag en zien wel waar het schip strandt. Maar als je voor jouw merk de verantwoordelijkheid afschuift op een ander, wordt het nooit zo goed dan als je er zelf nauw bij betrokken blijft.

Lees meer

6 financiële valkuilen voor startende ondernemers

Een omzet die tegenvalt, klanten die te laat betalen of een onverwachte brief van de belastingdienst. De financiën kunnen voor startende ondernemers soms voor behoorlijk wat stress, tegenslagen en chaos zorgen. En dat is ontzettend zonde! Ben jij net voor jezelf begonnen als zzp’er? Zorg ervoor dat je niet in deze valkuilen voor startende ondernemers stapt.

Lees meer

7 tips voor een productieve werkdag

Zeg eens eerlijk. Als jij ’s avonds je laptop dichtklapt en je agenda sluit, kun je dan zeggen dat je een productieve werkdag hebt gehad? Soms hebben we van die dagen dat de uren aan ons voorbijvliegen en we eigenlijk niet doorhebben waarheen.

Lees meer

Bookd doet mee aan de Fenexpo Businessdagen op 10,11 en 12 april

Op 10, 11 en 12 april staan wij op de Fenexpo beurs in evenementenhal Gorinchem. Zakendoen, inspireren en netwerken, daar draait het om tijdens de Fenexpo Businessdagen.

Kom je ook?

Lees meer

De kleine dingen maken jouw administratie gemakkelijker en sneller.

Bij het doen van jouw administratie denk je vaak aan de verwerking van je bonnetjes. Na afloop, als al je werk gedaan is, begin je vaak pas over je boekhouding na te denken. Maar realiseer je je ook dat je dit proces ook zo kunt structureren, dat je boekhouding na het beëindigen van je werk al bijna gedaan is?

Lees meer

Vertrouwen of controleren?

Om echt te kunnen vertrouwen zul je veel lef moeten hebben. Je moet namelijk vaak tegen je gevoel ingaan. De een zal meer moeite hebben met het vertrouwen van anderen dan de ander. Dit is ook het moeilijkste van het anders durven te werken.

Lees meer

Je verzekeren tegen arbeidsongeschiktheid? Waarom? Daarom!

Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen zijn toch lastig, ingewikkeld en vooral niet te betalen? De verzekeringsexpert Johan Berkouwer van www.datishetverschil.nl vertelt mij dat het allemaal wel mee valt. "Dat negatieve beeld over verzekeringen klopt niet." 

Lees meer

Zonder doel kun je niet scoren

Je hebt een bedrijf opgezet. Een eenmanszaak, een BV of een grote keten. Dat is leuk en spannend, maar die klanten komen niet zomaar. Daar moet je wat voor doen. Het is slim om een helder doel te formuleren. Om niet zomaar een beetje te zwemmen en te kijken waar je uitkomt. Bekende coaches als Arjan Zuidhof en Michael Pilarczyk stimuleren hun klanten ook om hun doelen zo helder en praktisch mogelijk op te stellen.

Lees meer

10 tips voor het succesvol opzetten en voeren van je administratie voor ZZP, eenmanszaak, MKB

In dit artikel beschrijft Rick van der Burg een aantal waardevolle tips voor het succesvol opzetten en voeren van je administratie en boekhouding voor een eenmanszaak, ZZP en kleine MKB ondernemers.

Lees meer

Slechts 25% van ZZP en MKB plant financieel vooruit

Bij het laten groeien van je bedrijf is financieel vooruitkijken super belangrijk. Uit het onderzoek van Sprout blijkt dat slechts 25% van de ondernemers zich laat ondersteunen bij de rentabiliteit prognoses (begroting van de winstgevendheid van een onderneming) en het regelen van de pensioenvoorziening. Financieel vooruitkijken is belangrijk om problemen te voorkomen en om betere beslissingen te kunnen nemen waarmee je je doelen stelt en niet onbelangrijk deze ook bereikt.

Lees meer

Masterclass ''De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)'' voor MKB

Vorige week bezochten enkele medewerkers van Bookd een Masterclass waarin de “De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)” werd toegelicht voor het MKB, ZZP en ondernemers. Lees hier wat je nu precies moet doen voor en na 25 mei 2018.

Lees meer

Hoe manage jij jezelf en houd je meer energie over?

Een goede onderneming runnen is gaaf. Je denkt na over de marketing, strategie en de visie van je bedrijf. Maar denk je wel eens na over het ‘managen’ van jezelf? Hoe zit het met jouw gezondheid, met jouw energie niveau en hoe zorg je ervoor dat dat hoog blijft? Dat je door alle ontwikkelingen en drukte in je bedrijf niet onderuit gaat en straks met een burn-out thuis zit.

Lees meer

Geslaagde People Business Beurs

Weg met je oude, dure en trage boekhouder! Met deze boodschap was ons team op 17 en 18 januari 2018 op de Peoples Business Beurs te vinden. 

Lees meer

Bookd doet mee aan People Business beurs op 17 en 18 januari

Op 17 en 18 januari van 16:00 uur tot 21.30 uur vindt de 19e editie van People’s Business in Rotterdam plaats.
Wij doen mee en verwelkomen je graag op onze stand.

Lees meer

Klant aan het woord: Ook zo'n hekel aan je boekhouding?

Natasha is freelance journaliste en organiseert daarnaast surfcamps. Ze had een grote hekel aan haar boekhouding, totdat ze Bookd leerde kennen! "Elk jaar weer worstelde ik me weer dagenlang door mijn doos met bonnetjes heen. Alleen de gedachte er aan maakte me al moedeloos. Ik vond ondernemen geweldig, maar die boekhouding? Het doorspitten van al die bonnetjes en de gegevens stuk voor stuk intypen in Excel. Dat is toch zonde van je tijd? Ik kan mijn tijd wel beter besteden."

Lees meer

Bookd is een erkend leerbedrijf

De jeugd heeft de toekomst! Daarom zijn wij heel blij dat we sinds kort zijn geselecteerd als een Erkend Leerbedrijf. 

Lees meer

Bookd genomineerd voor Exact Cloud Award 2017

Onze vernieuwende aanpak wordt nu al beloond. We zijn genomineerd voor de Exact Cloud Award!
Dit is de verkiezing voor accountants- en administratiekantoren die op innovatieve wijze met hun klanten samenwerken. Laat dat nu juist één van onze speerpunten zijn!

Lees meer