Ga direct naar de inhoud.

Vertrouwen of controleren?

Om echt te kunnen vertrouwen zul je veel lef moeten hebben. Je moet namelijk vaak tegen je gevoel ingaan. De een zal meer moeite hebben met het vertrouwen van anderen dan de ander. Dit is ook het moeilijkste van het anders durven te werken.

 

Lees meer

Je verzekeren tegen arbeidsongeschiktheid? Waarom? Daarom!

Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen zijn toch lastig, ingewikkeld en vooral niet te betalen? De verzekeringsexpert Johan Berkouwer van www.datishetverschil.nl vertelt mij dat het allemaal wel mee valt. "Dat negatieve beeld over verzekeringen klopt niet." 

Door Natasha Smit In discussie met de verzekeringsexperts

Lees meer

Zonder doel kun je niet scoren

Je hebt een bedrijf opgezet. Een eenmanszaak, een BV of een grote keten. Dat is leuk en spannend, maar die klanten komen niet zomaar. Daar moet je wat voor doen. Het is slim om een helder doel te formuleren. Om niet zomaar een beetje te zwemmen en te kijken waar je uitkomt. Bekende coaches als Arjan Zuidhof en Michael Pilarczyk stimuleren hun klanten ook om hun doelen zo helder en praktisch mogelijk op te stellen.

Lees meer

MUST READ - 10 tips voor het succesvol opzetten en voeren van je administratie voor ZZP, eenmanszaak, MKB

In dit artikel beschrijft Rick van der Burg een aantal waardevolle tips voor het succesvol opzetten en voeren van je administratie en boekhouding voor een eenmanszaak, ZZP en kleine MKB ondernemers.

Lees meer

Slechts 25% van ZZP en MKB plant financieel vooruit

Bij het laten groeien van je bedrijf is financieel vooruitkijken super belangrijk. Uit het onderzoek van Sprout blijkt dat slechts 25% van de ondernemers zich laat ondersteunen bij de rentabiliteit prognoses (begroting van de winstgevendheid van een onderneming) en het regelen van de pensioenvoorziening. Financieel vooruitkijken is belangrijk om problemen te voorkomen en om betere beslissingen te kunnen nemen waarmee je je doelen stelt en niet onbelangrijk deze ook bereikt.

Lees meer

Masterclass ''De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)'' voor MKB

Vorige week bezochten enkele medewerkers van Bookd een Masterclass waarin de “De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)” werd toegelicht voor het MKB, ZZP en ondernemers. Lees hier wat je nu precies moet doen voor en na 25 mei 2018.

 

Lees meer

Hoe manage jij jezelf en hou je meer energie over?

Een goede onderneming runnen is gaaf. Je denkt na over de marketing, strategie en de visie van je bedrijf. Maar denk je wel eens na over het ‘managen’ van jezelf? Hoe zit het met jouw gezondheid, met jouw energie niveau en hoe zorg je ervoor dat dat hoog blijft? Dat je door alle ontwikkelingen en drukte in je bedrijf niet onderuit gaat en straks met een burn-out thuis zit.

Lees meer

Geslaagde People Business Beurs

Weg met je oude, dure en trage boekhouder! Met deze boodschap was ons team op 17 en 18 januari 2018 op de Peoples Business Beurs te vinden. 

Lees meer

Bookd doet mee aan People Business beurs op 17 en 18 januari

Op 17 en 18 januari van 16:00 uur tot 21.30 uur vindt de 19e editie van People’sBusiness in Rotterdam plaats.
Wij doen mee en verwelkomen je graag op onze stand. 

 

Lees meer

Klant aan het woord: Ook zo'n hekel aan je boekhouding?

Natasha is freelance journaliste en organiseert daarnaast surfcamps. Ze had een grote hekel aan haar boekhouding. Totdat ze ons leerde kennen!

Boekhouden. Ik had er een grote hekel aan. Elk jaar weer worstelde ik me weer dagenlang door mijn doos met bonnetjes heen. Alleen de gedachte er aan maakte me al moedeloos. Ik vond ondernemen geweldig, maar die boekhouding? Daar kon ik echt flink  chagrijnig van worden. Het doorspitten van al die bonnetjes en de gegevens stuk voor stuk intypen in Excel. Dat is toch zonde van je tijd? Ik kan mijn tijd wel beter besteden.

 

Lees meer

Bookd is een erkend leerbedrijf

De jeugd heeft de toekomst! Daarom zijn wij heel blij dat we sinds kort zijn geselecteerd als een Erkend Leerbedrijf. 

Lees meer

Bookd genomineerd voor Exact Cloud Award 2017

Onze vernieuwende aanpak wordt nu al beloond. We zijn genomineerd voor de Exact Cloud Award!
Dit is de verkiezing voor accountants- en administratiekantoren die op innovatieve wijze met hun klanten samenwerken. Laat dat nu juist één van onze speerpunten zijn!

Lees meer