Twee nominaties op een rij Exact Cloud Award


Wij zijn erg trots dat Bookd twee keer genomineerd is voor de Exact Cloud Award van 2017 én 2018! Deze nominaties bevestigen dat wij door onze vernieuwende aanpak ons onderscheiden in de financiële branche. Na keihard werken zijn deze nominaties echt een beloning!

Exact Cloud Award

De Exact Cloud Award is de verkiezing voor accountants- en administratiekantoren die innovatie en samenwerking met hun klanten naar grote hoogte stuwen. De jury heeft vijftien accountants- en administratiekantoren geselecteerd uit de inzendingen, waar het publiek op kon stemmen. Alle inzendingen werden op verschillende aspecten van innovatie beoordeeld; natuurlijk gebruik van de cloud en online samenwerken, maar ook inbedding van innovaties in de organisatie, de vertaling naar de klant en concrete voorbeelden van innovaties binnen het kantoor.

Top 15 kantoor

Uit 60 kantoren heeft de jury 15 kantoren genomineerd, waaronder Bookd. Daarna kon er worden gestemd, waar een top 6 werd geselecteerd. Helaas viel Bookd buiten de top 6. Lees meer over de top 15 en de winnaars 2018

top-15